Breaking news

Barack Obama ar avea o idilă cu celebra cântăreață Beyonce

loading...

Barack Obama calcă pe urmele fostului președinte al SUA, Bill Clinton. Potrivit presei franceze, Obama ar avea o idilă cu Beyonce.

obama and beyonceSexGate la Casa Albă cu Obama și Beyonce. Primul mijloc de informare în masă care a lansat vestea  a fost postul francez Europe 1.

Dacă se dovedeşte adevărat, scandalul îl va depăşi cu mult pe cel al idilei dintre preşedintele Franţei, Francois Hollande, şi actriţa franceză Julie Gayet, de dată recentă, care a dus la despărţirea preşedintelui de jurnalista Valerie Trierweiler, cu care avea o relaţie de mai mulţi ani. Povestea din Franţa a fost supranumită “Gayetgate” de către jurnalişti.

Informaţia despre posibila idilă prezidenţială de peste Ocean ar urma să fie dată publicităţii marţi de cotidianul american Washington Post, scrie metronews.fr.

Luni dimineaţă, postul de radio francez Europe 1 l-a avut ca invitat pe Pascal Rostain, paparazzi, care îşi prezenta cartea “Voyeur, Memorii indiscrete ale regelui paparazzi-lor”.

“În Statele Unite este pe cale să se producă ceva enorm. De altfel, o să apară mâine într-o ediţie a Washington Post, un articol despre o presupusă relaţie între Barack Obama şi Beyonce”, a dezvăluit fotograful.

Acum câteva zile, un alt ziar american, The National Enquirer, afirma că Barack şi Michelle Obama ar fi în prag de divorţ. Prima Doamnă a Statelor Unite nu ar mai suporta infidelităţile soţului ei, potrivit sursei citate.

Zvonul privind relaţia dintre Barack Obama şi Beyonce este cu atât mai tulburător, cu cât cântăreaţa americană este foarte apropiată de cuplul prezidenţial, scrie metronews.fr.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata