Breaking news

Artistul cipriot Admiral C4C a făcut un copil cu o româncă

loading...

Ana Maria, una din componentele trupei 3Elle, a ținut ascunsă relația cu cântărețul cipriot Admiral C4C , până când i-a dăruit artistului un băiețel!

copil admiralChiar în ziua în care artistul cipriot Admiral C4C și-a lansat piesa “Boom Bai Bai”, acesta a devenit și tătic.

Cântărețul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu una dintre componentele trupei 3Elle, Ana Maria, iar rodul iubirii lor este un bebeluș de toată frumusețea.

Ana Maria a născut săptămâna trecută un băiețel creol, la o clinică din Cluj. Copilul a primit nota 10 la naștere, având greutatea de 3 kilograme și 600  de grame, și se va numi Zion Christian.

Părinții bebelușului, amândoi cântăreți, sunt în culmea fericirii. Astfel s-a dezlegat și misterul deselor vizite la Cluj ale artistul cipriot  Admiral C4C.

Acesta este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului din Cipru. El a câștigat premiul pentru “Cel mai bun artist reggae / dancehall al anului”, la Nigerian Music Awards de la Madrid.

Admiral C4C  a lucrat cu staruri ale muzicii dancehall și reggae din alte părți ale lumii, ca Mr. Vegas, pe care îl descrie drept “cel mai bun jamaican reggae”, egipteanul Elephant Man sau Baby Cham, deținător al unui premiu Grammy.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata