Breaking news

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în secret, în Franţa

loading...

Actorii americani, Angelina Jolie şi Brad Pitt, s-au căsătorit, în secret, în Franţa, sâmbăta trecută, la Castelul Miraval din localitatea Le Val, proprietate a celor două staruri.

brad pitt si angelina jolie - casatorieInevitabilul s-a produs. Cel mai celebru cuplu de actori din cetatea filmului american, Hollywood, Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit. Ceremonia a avut loc sâmbătă, în cadrul unei ceremonii restrânse, la castelul Miraval, deținut de cei doi în Franța. Castelul Miraval, construit în localitatea franceză Le Val, este situat în zona Aix-en-Provence, la 350 de metri altitudine.

Ceremonia religioasă a avut loc într-o biserică mică, printre invitaţi aflându-se doar familia, prietenii și un judecător din California, care le-a oferit licența de căsătorie celor doi actori.

Informaţia a fost confirmată de purtătorii de cuvânt ai celor două staruri internaţionale. Căsătoria celor doi actori vine la doi ani de la logodnă și după nouă ani de când sunt împreună.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru pelicula “Domnul şi doamna Smith”, în anul 2005.

Actorii au împreună şase copii: trei adoptaţi – Maddox, Zahara şi Pax, şi trei naturali – Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne.

Copiii cuplului au fost implicaţi în ceremonie, Jolie fiind condusă la altar de cei mai mari fii, Maddos şi Pax, în timp ce Zahara şi Vivienne au aruncat petale de flori pe covorul roşuu. Shiloh şi Knox au fost purtătorii inelelor.

Brad Pitt se află la a doua căsătorie, după ce prima dată a fost însurat cu cu actriţa Jennifer Aniston. Angelina Jolie a mai trecut prin două mariaje, cu actorul Johnny Lee Miller şi Billy Bob Thornton.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata