Breaking news

Andrei Aradits s-a apucat de gătit și își lansează un blog culinar

loading...

Juratul “Te cunosc de undeva!” Andrei Aradits își răsfață colegii de emisiune cu ciocolată preparată de el și ca săa rate lumii cât de bine se pricepe la gătit, actorul își lansează un blog culinar.

andrei aratidis - gatesteAndrei Aradits, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea din nou, la masa juriului, sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 20.30, în noul sezon al transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”, este pasionat de gătit.

Iar una dintre specialitățile lui este ciocolata de casă, după care se dau în vânt colegii săi de la “Te cunosc de undeva!”. De ce le place acestora atât de mult preparatul pregătit de el, ne explică însuși juratul: E bună!! M-am chinuit mult să mă prind de șmecheria consistenței și care sunt aromele potrivite. Cred că e singura chestie care îmi iese așa cum vreau. La alte rețete îmi bazez succesul pe noroc sau pe înfometarea clientului.

Însă nu doar acest minunat preparat dulce se regăsește printre specialitățile lui Andrei. Deosebit de gustoase îi ies lasagna, tortul de bezea, dorada cu piper verde, tartarul de ton și cozonăceii-melci. Iar cel mai mult în bucătărie stă juratul de la “Te cunosc de undeva!” atunci când are de făcut blaturile de bezea, pentru că “trebuie să se usuce în cuptor vreo trei ore fiecare”.

Pentru că îi place să gătească, Andrei Aradits va lansa, pe 25 septembrie, un blog culinar, pe care și-a propus săîncerce rețete complicate și spectaculoase. “Eu nu vreau să învăț pe cineva să gătească. Vreau săînvăț eu! Dacă mie îmi iese rețeta, sigur vă iese și vouă”, mai spune el.

Până atunci, Andrei Aradits își va relua locul de jurat responsabil cu actoria, la Te cunosc de undeva!, sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 20.30, într-un nou sezon dedicat campionilor transformărilor. Alături de el se întorc la masa juriului, după o pauză de un sezon, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata