Andrei Aradits, Ozana Barabancea, Maria Buză și Andrea Bălan donează cărți pentru o școală de la țară

loading...

Andrei Aradits, Ozana Barabancea, Maria Buză și Andrea Bălan donează cărți pentru inființarea unei biblioteci într-o școală de la țară.

andreea balan - andrei - ozana barabanceaUneori o mînă de ajutor întinsă la momentul potrivit poate însemna mult în viața unui om, dar mai ales în viața unor copii aflați în formare.

Vedetele Antenei 1 de la “Te cunosc de undeva” au ales să doneze cărți pentru înființarea unei biblioteci în cadrul unei școli de țară, unde copiii nu au deocamdată posibilitatea de a împrumuta cărți pentru lecturile suplimentare și nici pentru bucuria lor de a petrece timp în compania unor personaje de poveste.

Imediat ce au aflat de campania inițiată de un blog de cărți (www.carticusuflet.ro), Andrei Aradits, Ozana Barabancea, Maria Buză și Andreea Bălan, nu au stat pe gînduri și s-au oferit să doneze cîteva dintre cărțile care cred ei că îi pot ajuta să se formeze frumos. Mai mult decît atît, fiecare dintre ei a scris cîte o dedicație pornită din suflet în speranța că rîndurile lor îi vor bucura pe copiii care vor ajunge să le citească.

“Această carte sper să îți aducă în viață…noroc! Ai carte, ai parte!”, a scris actrița și cîntăreața Maria Buză pe prima pagină a cărții pe care a dăruit-o, în timp ce Ozana Barabancea a dedicat un volum de A.E. Baconsky tuturor copiilor iubitori de carte. Avîndu-l probabil în minte pe fiul său Eric, actorul Andrei Aradits i-a îndemnat pe copii: “Citiți! Chiar dacă nu e la modă, citiți ca să vă sclipească ochii!”.

Andreea Bălan, celebra cîntăreață din juriul emisiunii “Te cunosc de undeva” de la Antena 1, a desenat pe prima pagină a cărții o inimă mare și le-a transmis mulți pupici tuturor copiilor cărora le place să citească. În urma mesajului postat de Andreea Bălan pe contul său oficial de FaceBook, mulți dintre fanii ai au hotărît să-i urmeze exemplul și au donat și ei cîte o carte pentru biblioteca ce prinde tot mai mult contur.

991 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*