Breaking news

Andrei Aradits îşi rãsfaţã fiul la Disneyland înainte de începerea şcolii

loading...

Juratul „Te cunosc de undeva!”, Andrei Aradits,  a ales sã petreacã alãturi de fiul sãu ultimele zile de vacanţã şi sã îl rãsfeţe pe cel mic cu o excursie la Disneyland.

andrei aratidsÎntre două filmări la show-ul Te cunosc de undeva de la Antena 1, juratul Andrei Aradits a avut timp și de o vacanță la Disneyland.

În curând începe şcoala. Cad frunzele, ghindele, ploaia… Trebuie sã ne trezim cu noaptea-n cap şi toatã distracţia se duce naibii. Aşa cã trebuie sã ne pregãtim sufleteşte. Cum? Cu adrenalinã la maximum, prin toate roller-coast-urile din Disneyland. Ne dãm ca apucaţii prin toate tiribombele, ţipãm, urlãm, ţopãim. Mâncãm dulciuri şi carbohidrati, orice, numai sã uitãm. De ce sã ne amãrâm minutele, secundele de libertate rãmase, cu perspectiva cenuşie a realitãţii viitorului apropiat. Timpul se mãsoarã în intensitate, nu în ani. Cu cât mai mult simţim, cu atât vacanţa e mai lungã. Aşa cã, ce sa zic.. mai e mult pânã începe şcoala” a declarat Andrei.

Îndrãgitul actor revine în ţarã sâmbãtã dupã-amiaza pentru a urmãri împreunã cu familia cel de-al doilea episod al transforming show-ului „Te cunosc de undeva!”, difuzat în fiecare sâmbãtã seara, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata