Breaking news

Andrei Aradits își lansează blogul culinar cu 18 tăvi de ciocolată de casă

loading...

Andrei Aradits a făcut 18 tăvi de ciocolată de casă pentru invitații prezenți la lansarea blogului său culinar.

andrei - ciocolata de casaAstăzi, Andrei Aradits, juratul de la “Te cunosc de undeva!”, își lansează blogul culinar www.singurcook.ro și prima emisiune de divertisment în bucătărie.

Și pentru că vrea să fie o gazdă bună la Mall Promenada, locul undeva va avea loc evenimentul, Andrei a pregătit pentru invitații săi 18 tăvi cu ciocolată de casă, la care a muncit până la ora 4 dimineața.

“10 kg de lapte praf, 10 kg de zahăr, 2 kg de cacao, 20 de pachete de unt, toate au fost transformate, în șase ore, în ciocolată. Soția a avut maraton de spălat cratița și tigaia de 10 ori. Cel mai bun lucru pe care știu să-l gătesc e ciocolata de casă. Cum să nu fac tot ce e mai bun pentru prietenii care vin la lansare? Singura obiecție a venit din partea mixerului, săracul, care nu se aștepta la acest maraton de vâscozitate și, la un moment dat, a dat semn că-și dă duhul. Dar și-a revenit când i-am promis că-l bag în emisiune”, ne-a povestit acesta.

„Singur Cook” este un proiect online ce va cuprinde un serial cu mai multe episoade de câte 10-15 minute fiecare, care prezintă într-un mod amuzant cum actorul învață să gătească după rețete dificile, în contrapartidă cu un bucătar profesionist.

“Vreau să învăț să gătesc eu. Ăsta e un blog cu peripeții din bucătărie… cu aragazul meu vechi și cu lingura mea de lemn”, mai spune Andrei.

Serialul său culinar este difuzat de platforma www.singurcook.ro, iar filmările au fost realizate după standardele și rigorile televiziunii în bucătăria actorului dintr-un apartament din cartierul Colentina.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata