Breaking news

Andreea Mantea se operează la ”păsărică” ca să scape de un strat de grăsime

loading...

Andreea Mantea, nouă protagonistă a show-lui matrimonial ”Burlăcița” de la Antena 1, se operează la ”păsărică”pentru a scăpa de un strat inestetic de grăsime.

andreea mantea- burlacitaAndreea Mantea, prima vecină a matinalilor Răzvan și Dani, se aranjează estetic, în zona intimă, cu ajutorul chirurgiei plastice pentru a fi pregătită complet pentru show-ul matrimonial.

Am venit la domnul doctor să mă ajute să scap de anumite… părţi inestetice, de care mă chinui să scap de la începutul anului şi nu reuşesc. Am încercat să ţin o dietă, m-am apucat de sport. Am încercat dar nu am reuşit, aşa că singura soluţie pe care am găsit-o este această lipoaspiraţie cu laser. Această zonă de care eu vreau să scap se a află într-o zonă a corpului unde nu mă pozează paparazzi, unde nu se uită nimeni. Doar eu văd de fiecare dată când mă dezbrac şi mă deranjează foarte tare”, a spus Andreea Mantea, la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1.

În ciuda faptului că are un trup de invidiat, Andreea Mantea spune că în realitate ea este o gurmandă: Mai bine mă fac de 100 de kilograme şi mă chinui, dar ştiu că sunt fericită, că mănânc ce vreau şi când vreau. Chiar aseară am devorat nişte aripioare cu cartofi prăjiţi. Pe viitor o să am grijă să nu mai mănânc prăjeli, să nu mai consum grăsimi, dar tot o să mănânc ce vreau eu.

Andreea Mantea se va lăsa cucerită de bărbați frumoși din România care s-au înscris la show-ul Burlăcița, sezonul doi, al cărui moderator va fi burlacul Bogdan Vlădău.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata