Breaking news

André Rieu, în lacrimi la locul tragediei din Colectiv. A venit din Olanda pentru a aprinde o lumânare

loading...

André Rieu, profund afectat de știrile tragice despre tinerii care au murit arși de vii în Clubul Colectiv, a venit în vizită la București. Artistul donează victimelor tot profitul aferent DVD–ului „André Rieu – Live in București “.

andre rieu colectivViolonistul olandez André Rieu a ajuns la București astăzi pentru a aprinde o lumânare și a depune flori în fața clubului Colectiv, în ​​care au fost uciși zeci de oameni și mulți sunt grav răniți în urma incendiului izbucnit în club. Timp de 30 de minute, artistul a stat între oameni, a îngenuncheat și s-a rugat împreună cu ei.

“Dragii mei prieteni, de fiecare dată când am venit în țara voastră frumoasă s-a creat o legătură indestructibilă cu voi toți. Prin urmare, am fost profund șocat la auzul veștii tragice despre ceea ce s-a întâmplat în București. Simt durerea voastră în inimă și împărtășesc un profund regret. Condoleanțele mele se îndreaptă astăzi către românii care și-au pierdut viața și către familiile acestora,  și doresc o recuperare rapidă pentru cei răniți“, a spus Andre Rieu.

Andre Rieu_DVDÎn iulie 2015, André Rieu și a lui Johann Strauss Orchestra au susținut șapte concerte în Piața Constituției  în fața unui public de mai mult de 85.000 de persoane. A fost prima dată când artistul a concertat în România. Profund impresionat de știrea dureroasă, André Rieu a  decis ca toate profiturile aferente DVD-lui “André Rieu – Live în București”, care va fi lansat la sfârșitul lunii noiembrie, să  fie donate victimelor pentru a ajută răniții și a sprijini recuperarea lor.

“Poporul român ne-a întâmpinat pe mine și orchestra mea cu inima deosebit de caldă și deschisă. Ne exprimăm speranța, că acest lucru va conta și va oferi sprijin acolo unde este mai mare nevoie în aceste vremuri tulburi“,  a spus artistul.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata