Breaking news

Anda Adam vrea să-l înfieze pe Cosmin Seleşi

loading...

Rămasă fără Victor Slav, Anda Adam a pus ochii pe actorul Cosmin Seleși, coprezentatorul show-ului Te cunosc de undeva de la Antena 1.

anda adam si cosmin selesiAnda Adam a prins atât de mult drag de prezentatorul Antena 1 încât vrea să-l înfieze pe Cosmin Seleși.

Dragostea faţă de copii a făcut-o pe Anda Adam să-şi dorească de la ruletă o transformare într-un puşti, după cum ea a mărturisit.

Un moment petrecut după spectacolul făcut de Jean de la Craiova, interpretând o melodie de-a lui Călin Goia, a făcut-o pe Anda să-şi dorească cu adevărat un copil, motiv pentru care l-a întrebat pe prezentatorul show-ului, Cosmin Seleşi, dacă vrea să facă parte din familia ei: Seleşi, vrei să fii copilul meu?

După ce în ediţia trecută Anda Adam a făcut furori cu transformarea în Dr. Alban, sâmbătă, artista va interpreta o piesă de-a Shakirei. Unul dintre sfaturile pe care le-a primit de la Andrei Aradits a fost acela că trebuie să aibă o atitudine inocentă, pentru că frumoasa columbiană are chip de copil.

Telespectatorii care vor urmări ediţia de sămbătă, 21 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1, vor afla motivul care a determinat-o pe Anda să vrea un copil, dar şi reacţia lui Cosmin Seleşi la întrebarea artistei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata