Breaking news

Anamaria Prodan a confirmat în direct la Acces Direct că este însărcinată

loading...

Anamaria Prodan, vedeta Euforia TV, a confirmat marți seară, în cadrul emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1, că este din nou însărcinată.

anamaria prodanAnamaria Prodan a ținut secretă vestea cea mare, astfel că mama ei, Ionela Prodan a aflat despre acest lucru de la televizor.

Anamaria Prodan a povestit la Acces Direct că inițial nu se aștepta să rămână atât de repede însărcinată, deși atât ea, cât și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, își doreau foarte mult un alt copil.

Ana a mai declarat că amândoi și-ar dori enorm o fetiță și că Laurentiu Jr, alias Bebe – știe déjà că în burtica lui mami se află un bebeluș și că speră să joace fotbal cu el.

Înainte de a rămâne însărcinată, Anamaria Prodan a ținut o cură de slăbire în urma căreia a slăbit 10 kg, așa că vedeta Euforia TV i-a confirmat Simonei Gherghe că deocamdată nu are nici un fel de pofte și nici nu mănâncă mai mult decât ar fi cazul.

Nu știe nici ce zodie va fi copilul, dar i se pare că Săgetătorul (zodia în care este născută Anamaria) ar fi singura care contează.

Mai multe detalii despre evoluția sarcinii, despre cum a reacționat Laurențiu Reghecampf la aflarea veștii și despre ce au spus copiii Anei când au auzit că vor avea un nou membru în familiei vor fi difuzate în reality show-ul “La plăcinte înainte”, de la Euforia TV, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, și duminică în reluare de la aceeași oră.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata