Breaking news

Ana Maria Prodan:Am făcut sex cu Reghe în toate maşinile pe care le avem

loading...

Ana Maria Prodan a făcut declarații incendiare în cadrul emisiunii ”Te pui cu blondele„ de la Antena 1. Impresarul spune că a făcut sex cu soțul său, în toate mașinile pe care le dețin.

ana maria prodanPrezentatorul celui mai longeviv quiz show, Dan Negru, le va avea invitate în ultima ediţie din acest sezon la “Te pui cu blondele?”, miercuri, 21 august, de la 20:30, pe Maria Cârneci şi pe Ana Maria Prodan. Cele două vor ţine piept armatei de blonde în “războiul” culturii generale.

În această ediţie, înainte de vacanţă, blondele sunt mai hotărâte ca niciodată să le pună pe invitatele lui Dan Negru în dificultate. Astfel că, ele au pregătit întrebări dintre cele mai incomode.

Ana Maria Prodan a mărturisit că a făcut sex cu soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, în toate maşinile pe care le au, după ce una dintre blonde a întrebat-o care este marca maşinii în care s-a iubit ultima dată cu soţul ei.

Protagonista reality-show-ului “Prodanca şi Reghe: Afaceri de familie”, care va fi difuzată difuzată de Euforia Tv începând din această toamnă, Ana Maria Prodan, a fost provocată la un test de compatibilitate împreună cu soţul ei. Provocarea a fost să dezvăluie melodia preferată a ei şi a soţului, urmând apoi ca şi Reghecampf să răspundă la întrebare.

Telespectatorii care vor urmări miercuri, 21 august, de la orele 20:30 numai la Antena 1, ultima ediţie din acest sezon al show-ului “Te pui cu blondele?” vor afla dacă invitata lui Dan Negru, Ana Maria Prodan, a trecut testul de compatibilitate cu soţul ei, Laurenţiu Reghecampf.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata