Breaking news

Ana Maria Mihăieş, dată afară de la X Factor după ce un dansator i-a spart dintele

loading...

Ghinion curat pentru Ana Maria Mihăieş în cea de-a doua gală live X Factor România 2013, desfășurată vineri la Antena 1. A plecat acasă cu dintele spart.

ana maria mihaiesÎn timpul prestaţiei live de vineri, Ana Maria Mihăieş a fost lovită în faţă, din greşeală, de către un dansator. Cu toate că lovitura a fost atât de puternică încât concurentei i s-a spart un dinte, ea nu a schiţat nimic în timpul prestaţiei şi a continuat să cânte ca şi cum nu se întâmplase nimic.

După prestaţia live a Anei, Răzvan Simion şi Dani Oţil, prezentatorii show-ului, şi-au amintit de momentul în care Dan Bittman a căzut de pe scenă în timpul unui concert live, moment în care şi-a rupt mâna şi nasul, iar o oră şi jumătate, până la finalul spectacolului, nimeni nu şi-a dat seama că a avut probleme.

Din păcate, Ana Maria Mihăieş nu a fost salvată de votul publicului şi a ajuns la proba duelului alături de Mădălina Lefter. După lungi momente în care Bittman s-a gândit care va fi fata cu care va merge mai departe în concurs, juratul a decis că lupta pentru marele premiu s-a încheiat pentru Ana Maria Mihăieş.

În gala aniversară a show-ului „X Factor”, alături de Ana Maria Mihăieş, au mai părăsit concursul Paolo Lagana din grupa Deliei şi trupa Căminu’ 16, concurenţi aflaţi sub aripa lui Cheloo.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata