Breaking news

Ana Maria Brânză, călărită la propriu de Vladimir Drăghia

loading...

Cel mai râvnit burlac din România, Vladimir Drăghia s-a dezlipit cu greu de campioana mondială la scrimă, Ana Maria Brânză, pe care efectiv a călărit-o în cadrul show-ului Totul e permis de la Antena 1.

vladimir draghia si ana maria branzaCampioana mondială la spadă Ana Maria Brânză cântă la „Totul e permis”, miercuri, 16 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1, în formația Brânzica & Friends.

Alături de ea se vor afla Anca Sigartău, Lucian Ghimiși și Vladimir Drăghia. Acesta din urmă îi este partener pe parcursul mai multor probe care implică un contact fizic direct, atingerile și îmbrățișările dintre ei, mai mult sau mai puțin necesare, făcând deliciul colegilor din platou.

“Burlacul” s-a terminat, Vladimir, aici suntem la alt show!!!”, i-a strigat, Cosmin Seleși fostului “burlac”, taman în momentul în care acesta își înlănțuise brațele în jurul Anei Maria. Și greu s-a mai dezlipit Vladimir de frumoasa sportivă.

Ana Maria s-a simțit minunat la filmări precizând că: Mi-a plăcut. Pentru mine chiar e o provocare concursul ăsta! Pe planul înclinat se alunecă foarte tare, toată lumea se alege cu vânătăi.

Pe planul înclinat la 22,5%, Ana Maria Brânză a jucat în mega-producția “Ora de sport”. Ea a fost antrenoarea, iar colegii de echipă, Anca, Lucian și Vladimir, sportivii amatori.

Cu cine și-a încrucișat spada Ana-Maria Brânză, la coborârea de pe planul înclinat, vedeți astă-seară, de la ora 20.30, la supershow-ul “Totul e permis”, numai la Antena 1!

Megaproducția “Ora de sport”, pe planul înclinat, unde Ana e antrenoarea, Lucian Ghimiși, Anca Sigartău și Vladimir Drăghia sunt sportivii amatori.

Deși s-a speculat prin presa tabloidă că l-ar cunoaște pe Drăghia, Ana Maria spune că abia la “Totul e permis” l-a cunoscut pe acesta.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata