Breaking news

Aliona Moon: Rochia de la Eurovision cântărea 15 kg iar eu doar 49 de kilograme

loading...

Celebra rochie cu trenă purtată de Aliona Moon la Eurovision 2013, la Malmo în Suedia, cântărește nu mai puțin de 15 kg, în timp ce artista avea la acel moment doar 49 de kilograme.

aliona moonAliona Moon a declarat pentru exclusivNEWS.ro, că viața ei s-a schimbat total, după ce în luna Mai, a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2013, la Malmo în Suedia, unde a ocupat locul 11 în finală.

Viața mea s-a schimbat foarte mult, practic total. În Moldova eram cunoscută dar nu atât de bine. ca și interpretă. Este un prim pas mare în cariera mea, am învățat foarte multe lucruri, cum se face defapt muzica și cum stau lucrurile în show biz”, a declarat Aliona Moon pentru exclusivNEWS.ro.

Aliona a precizat că piesa ”O mie”, a fost scrisă de la bun început în limba română, însă ulterior s-a înregistrat și o variantă în engleză pentru ca și străinii să poată înțelege despre ce este vorba în cântec.

De la început piesa era scrisă în română, dar apoi am tradus versurile în engleză pentru ca și cei de peste hotare să înțeleagă piesa. Eu mă simt mai bine când o interpretez în română, îmi este mai aproape de suflet, transmit mai multe”, a mărturisit Aliona.

După prestația din finala Eurovision 2013, Aliona era nerăbdătoare să vadă care vor fi reacțiile celor din Republica Moldova: Eram curioasă ce va spune lumea după prestația mea de la Eurovision. Spre surprinderea mea, am fost primită foarte bine, am primit laude, tuturor le-a plăcut mai ales faptul că am cântat în limba română.

Rochia Alionei, care a făcut furori la Eurovision, a fost o adevărată povară pentru artistă.

„Rochia era foarte grea, aproximativ 15 kg. Când eram acolo la Malmo eu aveam 49 de kg. După fiecare repetiție, mă durea foarte rău spatele. Era foarte greu să port rochia. Aveam un semn pe platformă unde trebuia să stau pe mijloc, dacă făceam un pas în dreapta sau în stânga, cădeam. Suedezii au făcut platforma foarte bine. La o repetiție am simțit când a început ridicarea iar mai apoi am uitat, atât de lentă a fost urcarea, că am uitat când am ajuns sus”, a mărturisit Aliona.

Aliona spune că este mulțumită de ceea ce a obținut la Malmo, dar că și-ar fi dorit să fie mai sus în clasament, de ce nu chiar un loc trei. În prezent lucrează la o nouă piesă împreună cu Pasha Parfeni, tot în limba română, dar ritmată. În toamnă va merge pentru o serie de concerte peste Ocean, pe tărâmul făgăduinței, tocmai la New York.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata