Breaking news

Alina Pușcaș și-a petrecut vacanța în Croația, pe un catamaran

loading...

Alina Pușcaș, prezentatoare a transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”, emisiune care va reveni la Antena 1, din 13 septembrie, s-a întors de curând din Croația, unde a petrecut una dintre cele mai frumoase vacanțe de până acum.

alina puscas - vacanta croatiaAlina Pușcaș mărturisește că s-a îndrăgostit de Croația, după vacanța petrecută în această țară, proaspăt intrată în Uniunea Europeană.

M-am îndrăgostit de Croația de la prima oră petrecută pe mare, pe catamaranul Lagoon 460. Auzisem de la prietenii mei de frumusetea acestei țări, dar nu am crezut o secundă că mă va fascina mai mult decât Thailanda. Am vizitat foarte multe locuri, poate prea romantice pentru mine care mi-am petrecut vacanta “in regim single” (râde) dar, cu siguranță, mă voi reîntoarce în 2015, sper însoțită, adică în regim double”, povestește Alina.

Programul a fost foarte bine sintetizat de către skipper-ul catamaranului, mai spune vedeta tv.

În fiecare zi ne opream în două golfuri diferite pentru snorkeling, înot și sărituri tip “Splash”, de pe barcă… Seara ne opream să luăm cina în oras si ne întorceam la somn pe barcă. A fost o vacanță foarte relaxantă, am citit trei cărți… culmea, toate de dragoste (râde), am făcut multă plajă, am mâncat mult pește, am făcut multe fotografii, am navigat, am dansat, gătit, am dormit cinci seri pe punte, ca să pot admira în liniște stelele și luna, am avut parte și de o zi de furtună ceva mai agresivă, am hrănit lebedele din golfuri… A fost o vacanță memorabilă!”, mărturisește Alina Pușcaș.

Odată întoarsă în țară, Alina Pușcaș a reluat filmările la “Te cunosc de undeva!”, transforming show-ul pe care îl prezintă alături de Cosmin Seleși și care va fi difuzat de Antena 1 din 13 septembrie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata