Breaking news

Alina Pușcaș are un talisman norocos de care nu se desparte

loading...

Alina Pușcaș are nu doar un corp obișnuit cu antrenamentele dure de la sală și multă ambiție, ci și un talisman norocos pe care se bazează că va câștiga competiția care duce dansul la un alt nivel, „Dansează printre stele”.

alina puscas - danseaza printre steleCo-prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva, recunoaște că este superstițioasă și că are un talisman norocos.

„Am un talisman norocos. Este o brățară pe care o port de ceva timp fără să o dau jos de la mână, cu un simbol asiatic, o combinație de leu cu dragon despre care se spune că înmagazinează toate calitățile celor două fiare”, povestește Alina Pușcaș.

Firea încrezătoare a Alinei pare a fi atuul pe care prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!” mizează în acest show.

Nebunia-mi caracteristică de a-mi demonstra cu fiecare proiect în parte că pot, chiar dacă nu am o diplomă, faptul că simt ritmul foarte bine, că îmi place foarte mult să dansez și multele vitamine pe care le voi ingera în toată această perioadă mă vor ajuta să pot rezista la antrenamente”, declară Alina.

Din 5 octombrie, Alina Pușcaș va Dansa printre stele alături de Bogdan Boantă, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata