Breaking news

Alina Lăcătușu va reprezenta România la World Supermodels în Australia

loading...

Pentru prima dată, în istoria competiției, România va fi reprezentată în acest an în cadrul concursului internațional, de manechinul Alina Lăcătușu.

alina.lacatusuConcursul World Supermodels se va desfășura timp de 6 zile în Gold Coast, o stațiune turistică din îndepărtata Australie, în perioada 11 – 17 mai. În finala concursului se vor întrece reprezentante din 18 țări, selectate după o preselecție riguroasă.  Timp de șase zile supermodelele vor participa la ședințe foto, interviuri, conferințe de presă, prezentări de modă, dar și la concursul propriu zis, desfășurat în 16 mai. Finala World Supermodels va cuprinde proba costumelor de baie, un interviu individual cu fiecare concurentă, precum și prezentarea rochiei de seară creată special pentru fiecare manechin, de un dsinger  din țara de origine a concurentei.

Ținuta Alinei Lăcătușu va fi asigurată de designerul Adriana Agostini, care i-a pregătit patru ținute pentru seara de cocktail dar și rochia de gală. Concursul va fi difuzat în exclusivitate de Fashion Tv în 50 de țări.

Manechinul Alina Lăcătușu are 26 de ani, activează pe plan internațional, are 1,73 m înălțime și măsuri aproape perfecte: 89-59-89. Activează în modeling de șase ani.

În 2004 a fost finalistă în primul concurs Miss Playboy România.  A realizat pictoriale pentru reviste precum: Maxim, FHM și Hight Life. Pe plan internațional  a fost imaginea unei campanii anticelulitice desfășurată în țări ca Franța, Italia, Elveția, Germania. În anul 2007 a fost membru în juriul concursului Miss Elveția.

Alina este încrezătoare și speră să facă o figură frumoască în Australia, de unde sunt șanse să se întoarcă cu un premiu. Bursa zvonurilor o clasează în top 3 concurente în finala World Supermodels 2010.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata