Breaking news

Alina Kabaeva, amanta lui Putin, a purtat flacăra olimpică la deschiderea Jocurilor de la Soci

loading...

Vladimir Putin și-a pus amanta, pe gimnasta Alina Kabaeva, să poarte flacăra olimpică la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci.

Alina Kabaeva si putin - olimpiadaOlimpiada de iarnă de la Soci pare să fie una a lui Putin. Președintele rus și-a pus amanta să defileze cu flacăra olimpică la festivitatea de deschidere de vineri seară de la Soci.

Jucătoarea de tenis Maria Sharapova a pășit prima în Fisht Olympic Stadium, cu flacăra în mână, după care i-a înmânat-o atletei Elena Isinbaeva, multiplă campioană olimpică și mondială la săritura cu prăjina. Flacăra a ajuns apoi la fostul mare luptător Aleksandr Karelin, triplu campion olimpic. Acesta a înmânat flacăra gimnastei Alina Kabaeva, campioană olimpică la gimnastică ritmică, amanta lui Putin.

Ultima parte a ştafetei fiind parcursă de fosta campioană olimpică la patinaj artistic Irina Rodnina şi de cel mai mare hocheist rus din toate timpurile, Vladimir Tretiak, care au aprins împreună vasul olimpic.

Alina Kabaeva ar fi motivul real de divorț al lui Putin, şi care se pare că i-ar fi făcut acestuia şi doi copii.  Originară din Uzbekistan şi de religie musulmană, Alina Kabaeva este în prezent deputat în Duma rusească de Stat, din partea partidului lui Putin, Rusia Unită.

Vladimir şi Alina Kabaeva s-au cunoscut în 2004, când Putin i-a înmânat un premiu pentru victoria la Jocurile Olimpice de la Atena.

loading...
1 Comentariu
  1. Marius Valentin Spinu spune

    Ce rai sunteti voi jurnalistii… 😀

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata