Breaking news

Alina Chivulescu și Michael au mers la Disneyland

loading...

alina.jpgAlina Chivulescu și fiul ei, Michael, au petrecut o vacanţă de poveste în lumea fascinantă a personajelor din desene animate de la Disneyland. Pentru cei doi nu este prima vizită în celebrul parc de distracţii dar este cu siguranţă una de neuitat. “Am ales ca în acest an să mergem tot la Disneyland şi nu am regretat. Am prins parada luminilor iar pentru Michael a fost un moment deosebit. Ne-am oprit în primul magazin din Disneyland de unde şi-a cumpărat o navă din Star Trek. Am stat 4 zile în parcul de distracţii  pentru că Mika a crescut, am putut să vedem  lucruri pe care nu le-am văzut în trecut. Cel mai mult i-a placut într-un carusel care se numea “Călătoria lui Nemo”. Pe cât era el de fericit pe eram eu de speriata”, îşi aminteşte amuzată actriţa.

Deşi afară era foarte frig Alina şi Mika şi-au continuat vacanţa de sărbători la Paris. “Am stat 5 zile la Paris cu un plan de vizită pus la punct dinainte. În fiecare zi am văzut alt loc iar Mika a fost încîntat să vadă Muzeul Ştiinţei, Castelul Evului Mediu şi Muzeul Magiei. Aici un magician ne-a fost ghid iar Mika i-a spus că este venit din “Aniela” pentru că acesta purta haine de la 1900”, spune actrita.

Deşi vacanţa Alinei Chivulescu şi a fiului ei nu a început cu dreptul cei doi au petrecut clipe minunate împreună în lumea copilăriei şi în oraşul luminilor. “La plecare, din cauza condiţiilor meteo un zbor de 3 ore pînă la Paris s-a transformat într-unul de nici mai mult nici mai puţin de 31 de ore. De pe Otopeni am decolat cu mare întîrziere, am aterizat în Germania, la Sttutgart unde am şi rămas o noapte pentru că nu ateriza nimic în Paris. Am început cu stîngul dar în final am avut o vacanţă absolut minunată în doi. La plecare din Paris Mika chiar mi-a reproşat că plecăm prea repede, el ar fi vrut sa mai stea”, ne-a spus Alina Chivulescu.

Ștefania Stancu

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata