Breaking news

Alin Pascal, chinuit de vioară, până în clasa a noua!

loading...

Alin Pascal, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, cu o transformare în Jason Derulo, a început să studieze vioara de la vârsta de cinci ani.

alin pascalDacă la început i s-a părut un chin să exerseze la vioară, mai târziu a început să-i placă atât de mult acest instrument, că a ajuns să-l studieze și douăsprezece ore pe zi.

“Vioara este prietena care m-a chinuit cel mai mult, dar care mi-a dat și cele mai mari satisfacții. Până prin clasa a noua a fost un chin mare, nu îmi plăcea să stau să studiez, mai ales atunci când ceilalți copii jucau fotbal sub geamul meu, iar eu stăteam în casă să scârțâi la bucata aia de lemn cu patru strune. Abia când am intrat la liceu mi-am dat seama de frumusețea și bogăția pe care mi le poate dărui prin studiul ei. Apoi am devenit obsedat de vioară, studiam câte zece-douăsprezece ore pe zi. A fost o perioadă în care vioara m-a format ca muzician și ca om”, spune Alin Pascal Cojocăriţa.

Vioara nu este însă singurul instrument la care Alin Pascal știe să cânte. “Având în vedere că am absolvit Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, știu să cânt la multe instrumente: vioară, pian, chitară, tobe și tot ce derivă din ele”, mai spune el.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata