Breaking news

Alexandra Ungureanu a filmat videoclipul piesei Nu am aripi îmbrăcată în hainele designerilor români

loading...

Crush și Alexandra Ungureanu, unul dintre cele mai longevive și inovatoare proiecte dance din showbiz-ul românesc, au lansat săptămâna trecută, videoclipul celui mai nou single, intitulat “Nu am aripi”.

alexandra ungureanuSemnat de regizorul român de origine nigeriană, Anthony Icuagu, “Nu am aripi” este un videoclip de stare, în acord cu tonul melancolic al piesei, care pune în scenă o poveste de dragoste, desfășurată în dimensiuni conceptuale, cu o abordare atipică și accent ușor dark.

În egală măsură, regizorul a urmărit să pună în valoare feminitatea, văzută din mai multe unghiuri. Astfel, păstrând ca piesa esențială rochia, personajul interpretat de Alexandra Ungureanu explorează, de la un cadru la altul și de la o trăire la alta, fiecare ipostază a feminității, cu ajutorul unor creații spectaculoase semnate de designerii români Iris Șerban și Parlor.

M-a fascinat scenariul și am intrat destul de ușor în pielea personajului feminin, a cărui poveste de dragoste nu are neapărat un final fericit, dar care, totuși, nu ne face să ne pierdem încrederea în dragoste. Am întruchipat mai multe ipostaze ale feminității: sunt puternică, sunt inocentă, iar, în cele din urmă, mă întorc la naturalețe. Stilistul meu, Cosmin Florea, a avut grijă să mă treacă prin diverse ‘filtre’, piesa centrală a ținutelor rămânând, însă, rochia, fie ea feminină, diafană sau dramatică”, a declarat Alexandra Ungureanu.

O ferventă susținătoare a modei românești, Alexandra Ungureanu alege să poarte în majoritatea aparițiilor sale publice, designeri romani: Cred în talentul designerilor atât tineri, cât și consacrați și cred că moda românească se află pe o linie ascendentă. Îmi face plăcere să port creații românești și mă bucur că am avut ocazia să fac asta și în cel mai recent clip al meu.

Considerat un proiect mereu proaspăt și surprinzător, Crush și Alexandra Ungureanu rămân devotați, și de aceasta dată, noului, sub toate formele sale: o viziune inovatoare, o abordare inedită, o imagine nouă, un suflu diferit. Un singur lucru rămâne constant: dragostea pentru muzică.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata