Breaking news

Alexandra Stan, internată din nou de urgență la spital, din cauza bătăii primite de la impresar

loading...

Alexandra Stan a ajuns din nou la spital, al o lună și jumătate de când a fost bătută crunt de impresarul ei, Marcel Prodan.

alexandra stan si prodanArtista nu s-a refăcut deloc nici fizic nici emoțional, iar cariera ei e pe cale să se destrame. Bătaia primită de la Marcel Prodan pe 15 iunie 2013, a lăsat urme adânci în corpul și sufletul Alexandrei.

I-a fost rău şi a trebuit să fie internată. Leziunile Alexandrei necesită tratament continuu sub supraveghere medicală. Şi-a făcut o serie de investigaţii, iar acum aşteptăm rezultatele şi actele pe care le voi ataşa la dosarul ei”, a declarat Marius Nadă, avocatul cântăreţei, pentru Libertatea.

Alexandra Stan nu mai poate susține concerte din cauza faptului că este epuizată fizic și psihic și pentru că a rămas fără voce. Din acest motiv, artista a rămas fără bani și nu își mai permite acum nici măcar o mașină second hand cu care să se deplaseze la avocat, psiholog și spital.

În tot acest timp, casa de discuri cu care se află sub contract, face eforturi disperate să-i salveze cariera artistică a Alexandrei Stan. În tot acest timp, impresarul bătăuș este bine mersi, este în libertate și toacă banii produși pe spinarea Alexandrei Stan.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata