Breaking news

Alexandra Cătălina a fost aleasă Miss Univers România 2010

loading...

Filip Alexandra Cătălina a fost desemnată Miss Univers România 2010 și va reprezenta România la finala internațională a prestigiosului concurs, găzduit de Las Vegas.

filipalexandraMiss Univers România a fost aleasă de un juriu de specialitate, din 30 de concurente participante în finala națională, transmisă în direct de TVR 1 și TVR internațional.

Cătălina este studentă în la două facultăți,  anul I la Facultatea de Educatie Fizica și Sport,  la Pitești specializarea: Sport și Performantă și în anul I la Facultatea “Titu Maiorescu”, specializarea: Psihologie

Cea mai mare realizare a Cătălinei este aceea că după 9 ani de muncă a reușit alături de partenerul ei, să devină trei ani la rând, campionii Romaniei la 10 dansuri și vicecampioni la secțiunea Standard.

Pe 23 august, Cătălina va reprezenta România în finala Concursului Internațional Miss Universe 2010, la cea de-a 59-a editie a prestigiosului concurs de frumusețe găzduit de  Mandalay Bay Resort and Casino. Românca se va bate pentru coroana universală cu alte 80 de competitoare de pe întreg mapamondul.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata