Breaking news

Alexandra Bădoi i-a oferit lui Armin Van Buuren cozonaci, țuică și un clop maramureșan  

loading...
0 19

Armin Van Buuren a fost răsfățat în România, de prezentatoarea Observatorului Antena 1, Alexandra Bădoi, cu cozonaci, țuică și un clop maramureșan.

Armin Van Buuren clopAflat week-endul acesta în România pentru un concert mult așteptat, Armin Van Buuren i-a acordat Alexandrei Bădoi un interviu în exclusivitate.

Celebrul DJ a vorbit pentru Observator despre viața sa, despre concertele care îl poartă prin lumea întreagă, despre nominalizările la Grammy și titlul de cel mai bun DJ din lume pe care și l-a adjudecat de nu mai puțin de cinci ori.

”Iubesc România, de fapt România este una dintre primele țări în care am avut spectacole și fanii de aici sunt uimitori”, i-a mărturisit el Alexandrei Bădoi, care la finalul interviului i-a oferit cunoscutului DJ cozonaci românești, țuică, un instrument muzical și un clop maramureșan care să-i amintească de România.

Ea însăși cântăreață de muzică trance, Alexandra a primit și cuvinte de laudă din partea lui Van Buuren.

”Știu că ești o cântăreață foarte bună, ai multe colaborări cu nume mari”, i-a spus Van Buuren Alexandrei Bădoi, fără să excludă o colaborare cu aceasta.

Prezentatoarea rubricii Meteo de la Observator a mărturisit încântată că în cadrul concertului pe care DJ-ul l-a susținut sâmbătă seară în București a avut parte și de o surpriză.

Pentru mine cel mai frumos moment a fost cand Armin Van Buuren a mixat melodia mea, “Goodbye” (feat. Andrew Rayel). A fost un sentiment extrem de plăcut”, a spus Alexandra, care este și prima cântăreață din România prezentă pe una dintre compilațiile anuale ale lui Van Buuren.

interviu Armin Van Buuren

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata