Breaking news

Alex Vasilache a luat lecții de belcanto, ca să cânte ca Andrea Bocelli

loading...

Sâmbătă, 11 martie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Alex Vasilache se va transforma în Andrea Bocelli și va cânta “Funicula, Funicula”, o celebră canzzonetă napoletană compusă în anul 1800.

alex vasilache - andrea bocelliPentru ca acest rol sa-i iasa cat mai bine, Alex Vasilache a luat lecții de belcanto. “Este pentru prima oara cand cant asa ceva. De aceea, la recomandarea Ozanei (n.n. jurata vocilor de la “Te cunosc de undeva!”, Ozana Barabancea), am luat lecții de belcanto și a fost foarte interesant. Mă bucur că, la “Te cunosc de undeva!”, am ocazia să încerc si emisia de belcanto”, spune Alex.

“Elev” constiincios, solistul vocal al trupei Jukebox ia in serios fiecare rol care ii pica la ruleta personajelor. “Cred ca vecinii mei sunt disperati de cand a inceput “Te cunosc de undeva!”… Sunt la curent cu toate rolurile pe care le pregatesc“, spune el. Pentru fiecare rol, Alex nu repeta doar acasa, ci si in masina si, uneori, pe strada. “Cel mai grav e ca visez noaptea ca repet piesele“, mai spune el.

Cât de bine va reuși Alex Vasilache să intre în pielea lui Andrea Bocelli, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 11 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata