Breaking news

Alessio a ajuns rău de tot. Italianul cântă pe străzi în București, semn că X Factor nu i-a fost de folos

loading...

Participarea la concursul X Factor România nu i-a fost de niciun folos italianului Alessio Paddeu. Artistul a ajuns să cânte pe străzi în București ca să facă rost de un ban.

alessio - canta pe stradaAlessio Paddeu, a ajuns rău de tot. La doar cinci luni de la finala X Factor România, Alessio Paddeu  a ajuns rău de tot. Italianul este nevoit să cânte pe străzi în București, alături de alți muzicieni ca să facă rost de un ban de buzunar.

Italianul a fermecat-o definitiv pe Delia cu vocea lui, fapt ce a determinat-o pe jurată să-l aducă în Galele Live, după ce Ștefan Bănică Junior l-a dat afară în bootchamp.

Sâmbătă seară, pe 25 aprilie, Alessio a fost fotografiat cântând alături de alți muzicieni, în fața Irish Pub din Centrul Vechi al Capitalei.

În fața lor, muzicienii și-au amplasat pe piatra cubică de strada pe care se află Irish Pub, cutia de la o chitară, în care o parte din trecători le aruncau câte un ban.

Deși a ajuns între primii patru concurenți ai X Factor România 2014, alături de Adina Răducan, Trupa 69 și Alexandra Crişan, italianului se pare că nu i-a folosit la nimic participarea la concursul organizat de Antena 1.

Nicio casă de muzică autohtonă se pare că nu l-a ”remarcat” și niciun producător muzical nu s-a înghesuit să-i compună piese și să-l ajute să-și dezvolte co carieră muzicală în România.

alessio

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata