Breaking news

Alejandro Martinez, cerut săptămânal în căsătorie de fane

loading...

Alejandro Martinez nu duce lipsă deloc de admiratoare! Cubanezul care a cântat în trupa Mandinga face furori în rândul fetelor, care sunt înnebunite după el.

Alejandro MartinezFanele îi urmăresc activitatea și îl felicită pentru noul single “Sombiru”, cu care artistul este acum în promovare.

Mai mult, în fiecare săptămână, Alejandro primește nenumărate mesaje, atât pe numărul său de telefon, cât și pe Facebook.

Fanele îi solicită să se întâlnească cu ele și sunt atât de încântate de fizicul cântărețului încât nu se pot abține să nu-i facă complimente, ba chiar să-l ceară în căsătorie!

Uneori mă amuză faptul că primesc în fiecare săptămână, cereri în căsătorie de la fanele mele. Și tot singur sunt! Mi-e greu să le răspund tuturor, iar recent mi-am schimbat și numărul de telefon pentru ca să mai scap de propuneri indecente! Îmi respect fanele și le mulțumesc că îmi apreciază munca și talentul, dar nu pot să le accept avansurile. Această nebunie a început pe vremea când eram în trupa Mandinga și a continuat acum, după ce mi-am reluat cariera în varianta solo”, povestește Alejandro. Soluția? Să-și găsească iubită mai repede!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata