Breaking news

Află povestea neștiută a bijuteriilor vitalizante din coral

loading...

Coralul este o piatră de o fascinație aparte, care ca și perla, este de natură organică, provenită din scheletul coloniilor de corali de pe fundul mărilor și a oceanelor lumii.

bijuterii coralBijuteria care se confecționează din coralul luat de pe fundul mărilor și oceanelor, este foarte frumoasă și foarte benefică.

Piatra de coral, poate fi întâlnită în următoarele nuanțe: alb, roșu, roz și considerat regele coralilor, negru. Recifurile de corali sunt niște minuni ale naturii, pe care puțină lume ajunge să le vadă în mediul lor natural, însă are ocazia să poarte o parte din aceste minuni.

Această piatră este asociată cu liniștirea emoțiilor și reintroducerea păcii în sinele propriu. Ea ajută la dezvoltarea intuiției, imaginației și vizualizării. Coralul simbolizează în multe culturi, viața și energia sângelui, acesta fiind folosit ca stimulent al sistemului circulator, iar cel roz, conferând inimii, armonia.

Toate pietrele semiprețioase au legături strânse cu astrele. Astfel s-a constatat ca piatra de coral își declanșează puterile benefice asupra persoanelor din zodiile berbec, taur, balanță și pești. Ca și planeta guvernatoare, Marte este cea care domină coralul.

Toate nuanțele coralului au rol protector: Coralul alb ne protejează în călătoriile pe mare, ne poate relaxa și ne poate aduce armonia de care avem nevoie în familie sau în cuplu. Coralul roz ne poate aduce iubiri și prietenii reale.

Coralul roșu este piatra pasiunii și a iubirii, un talisman norocos care își apără purtătorii de ghinion și de orice traumatisme.

Coralul negru absoarbe energiile negative și ne dăruiește pacea sufletească.

Cea mai valoroasă varietate de coral este cea roșie, fiind folosit de mii de ani pentru realizarea unor bijuterii spectaculoase.

Deoarece coralul este o piatră semiprețioasă cu origini organice, ea poate fi folosită pentru a ne reconecta cu natura și minunile ei ce ne înconjoară.

Bijuteriile din coral sunt foarte căutate de femeile care iubesc moda și adoră culorile vii în general.

Cerceii din combinație de argint și coral sunt considerate bijuterii vedetă, punând în evidență personalitatea celui care le poartă. Având o nuanță între roșu aprins și roz delicat, coralul emite un farmec luxuriant, având accente etnice mai ales când acesta nu este în totalitate  finisat.

Coralul roșu este trendy în toate nuanțele sale, de la portocaliu aprins până la roz sau alb, sau chiar variantele colorate în albastru.

Bijuteriile cu ornamente din coral trebuie depozitate într-un loc sigur, iar din când în când trebuie curățate cu un material textil moale.

Coralul este o piatră moale, sensibilă, care se zgârie destul de ușor, astfel că trebuie ferită de abraziune, căldură excesivă sau cosmetice care o pot decolora.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata