Breaking news

Aflată la un pas de faliment, Pamela Anderson locuiește într-o rulotă

loading...

Celebra actriţă  Pamela Anderson, aflată în pragul falimentului, locuieşte într-un parc de rulote din Malibu.

Pamela-AndersonVremurile bune, cu bani mulți și în lumina reflectoarelor se pare să fi apus pentru cunoscuta actriță canadiană Pamela Anderson.

Pasiunea pentru lucruri costisitoare – călătorii la clasa I, proprietăţi opulente, automobile de lux – i-a golit conturile din bancă, pe măsură ce rolurile bine plătite s-au împuţinat, în ultimii ani.

Fostul star al serialului “Baywatch” îşi creşte în rulotă cei doi copii în timp ce încearcă să scape de datorii.

Într-un interviu acordat în exclusivitate tabloidului britanic The Mirror, Pamela Anderson a declarat: “Copiii şi cu mine iubim parcul de rulote, aici trăieşte o comunitate specială şi suntem fericiţi. Acesta este cel mai frumos loc din lume. Aici pot să merg cu motocicleta, dar pot să practic şi surfingul. Sunt pompieri care trăiesc aici cu copiii lor, surferi şi tot felul de oameni. Copiii sunt foarte fericiţi. Nu aş face schimb de vieţi cu nimeni”.

Au trecut 18 ani de când Pamela Anderson a devenit celebră pe plan mondial graţie rolului de salvamar din serialul TV “Baywatch”, în care a jucat alături de David Hasselhoff.

Pamela Anderson este în continuare proprietara reşedinţei din Malibu şi a unei reşedinţe uriaşe în Canada, dar proiectele de renovare ale acestora – care includ dale din aur pentru piscină, canapele de peste 50.000 de dolari şi un sistem audio în valoare de 200.000 de dolari – au fost oprite, odată ce veniturile starletei canadiene “au secat”.

Pamela Anderson a fost nevoită să vândă piese de mobilier şi alte obiecte pentru a-i putea plăti pe constructori şi, potrivit presei internaţionale, datorează firmei de construcţii şi fiscului american peste 1,5 milioane de dolari.

În vârstă de 43 de ani, canadianca susţine însă că “toate discuţiile despre datorii şi faliment reprezintă doar simple mizerii”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata