Breaking news

Adriana Bahmuțeanu lansează la Expo Ideal Mariaj Iași, prima sa colecție vestimentară

loading...

Adriana Bahmuțeanu pătrunde oficial în domeniul designului vestimentar: prezentatoarea TV lansează prima sa colecție, With Love, în cadrul celui mai important târg de nunți din țară, Expo Ideal Mariaj Iași. Vedeta Antenei 2 este invitată specială a evenimentului care are loc în premieră, anul acesta, în capitala Moldovei, la Sala Polivalentă, în weekendul care urmează.

Adriana Bahmuteanu modaÎntre 29 și 31 martie, la Sala Polivanentă din Iași va avea loc cel mai însemnat eveniment al primăverii, unde ultimele mari reduceri de prețuri ale sezonului vor atrage atenția tuturor.

Adriana Bahmuțeanu, alături de brandul său Bahmu Atelier, se va afla între 29 și 31 martie la Iași, unde va prezenta publicului, în premieră, o colecție de rochii de seară menite să înfrumusețeze orice femeie care se pregătește pentru un eveniment important, precum nunta.

Astfel, la Expo Ideal Mariaj Iași, vizitatorii nu doar că se vor bucura de ultimele mari reduceri la toate produsele și serviciile care țin de organizarea unei nunți memorabile, ci vor putea face cunoștință cu cele mai noi și mai inedite creații vestimentare feminine.

Ele poartă eticheta Bahmu Atelier și sunt dedicate femeilor mândre de formele lor, care-și doresc să fie cochete fără să cheltuiască o avere.

Mă bucur foarte mult să iau parte la acest eveniment, unde voi prezenta publicului prima colecție Bahmu Atelier, With Love. Eu și echipa mea, alături de prietena mea bună Camelia Enciu, lucrăm de câteva săptămâni la această colecție, care vine mai ales în întâmpinarea femeilor cu forme. Cred că există o mare necesitate de astfel de haine pe piață; femeile mai plinuțe reușesc cu greu să se îmbrace frumos la evenimente deosebite. Fie nu găsesc haine elegante pe măsura lor, fie ele sunt mult prea costisitoare. La Bahmu Atelier nu există astfel de probleme. Avem rochii frumoase, de ocazie, croite pentru toate dimensiunile, la prețuri extrem de prietenoase!”, declară Adriana Bahmuțeanu.

La Expo Ideal Mariaj, vizitatorii vor avea ocazia să descopere cele mai noi colecţii vestimentare pentru miri şi mirese, rochii de seară, iar, de la specialiştii prezenţi la târg, vor afla idei originale şi soluţii complete pentru organizarea nunții lor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata