Breaking news

Adelina Pestrițu, dezvăluiri uimitoare la ”Dincolo de aparențe”!

loading...

Adelina Pestrițu, una dintre cele mai nonconformiste personaje din showbiz-ul autohton, face dezvăluiri despre viața personală, dar și despre cea profesională în cadrul unei discuții deschise cu Florentina Fântânaru, gazda emisiunii ”Dincolo de aparențe”, difuzată duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Adelina Pestritu tatuajeAdelina Pestrițu a apelat la numeroase schimbări de look în ultimii ani și asta pentru că, așa cum mărturisește chiar ea, nu suportă monotonia. Astfel, pe lângă tunsorile extravagante, frumoasa brunetă și-a dorit și multe tatuaje, pe tot trupul. În prezent ea a ajuns la un număr record de 23.

Adelina a dezvăluit că până și duhovnicul ei, care este prietenos și cu care o relație foarte bună, o întreabă de fiecare dată când o vede ce tatuaj și-a mai făcut.

”Recunosc că duhovnicul meu nu este un preafericit din acest punct de vedere. Atunci când avem o întâlnire pentru sfeștanie sau la biserică, unde merg pentru că așa este frumos și așa simt, deci de câte ori ne întâlnim, mă întreabă: ‘ce tatuaje mai ai?’ Da, am un duhovnic foarte prietenos și chiar dacă statutul dânsului este unul aparte, avem o prietenie deschisă și îi pot povesti foarte multe. Îi pot cere sfaturl ori de câte ori am nevoie”, mărturisește Adelina Pestrițu în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

Adelina susține că toate tatuajele de pe trupul ei o reprezintă, două dintre acestea, amplasate pe picioare, reprezentând de fapt două rugăciuni.

”Sunt două tatuaje pe gleznă, sunt în sanscrită, și sunt două rugăciuni de protecție. Aș fi putut să le scriu în română, dar îmi doresc să fie un secret în privința a ceea ce scrie pe mine. Întotdeauna am considerat că nu putem să facem nimic fără credință”, mai spune Adelina la Antena Stars.

Despre schimbările din viața ei, despre cum este percepută de public, dar și despre relația cu familia ei, Adelina Pestrițu va vorbi duminică, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii Dincolo de aparențe de la Antena Stars.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata