Breaking news

Adela Diaconu, premiată la Gala Media Awards pentru elegantă şi stil în televiziune

loading...
0 5

Adela Diaconu, prezentatoarea emisiunii “BV 01 ADE”, de la Nova TV, care în primăvară i-a înnebunit pe turci cu formele sale, a fost distinsă cu premiul pentru eleganță și stil la Gala Media Awards 2014.

adela diaconu - gala media awardsPremiile Media Awards 2014 au fost decernate de către Pr-ul Clara Ilie, într-o atmosferă de înaltă clasă.

Create cu scopul de a omagia personalităţile ce s-au impus în media, artă, sport, business în 2014, premiile Media Awards devin un eveniment important în viața de life and style din România.

Printre personalităţile premiate s-au aflat Rodia Popescu Bitănescu, Adrian Enache, Camelia Potec, Mihai Leu, Ruxandra Dragomir, Virgil Stănescu şi mulţi alţii.

Frumoasa prezentatoare TV, Adela Diaconu a fost laureată cu diplomă de excelenţă pentru elegantă şi stil în televiziune.

Adela Diaconu şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass media naţională şi braşoveană ca realizatoare şi prezentatoare a emisiunii de life style „BV 01 ADE” de la Nova Tv.

Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate  şi stilizate chiar de ea – au atras atenţia şi admiraţia telespectatorilor, colegilor de breaslă şi a vedetelor româneşti.

Vedetele prezente la eveniment i-au admirat Adelei ţinută şi i-au cerut sfaturi vestimentare şi de consultare în legătură cu imaginea lor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata