Accidentat la mână, Radu Vâlcan nu mai poate evolua la “Dansez pentru tine”

loading...

Radu Vâlcan s-a accidentat la antrenamentele pentru emisiunea “Dansez pentru tine” și nu va mai putea performa în emisiunea de vineri, 23 aprilie de la PRO TV.

IMG_0476Împreună cu Mădalina Drăghici, partenera lui din viitorul proiect MediaPro Pictures pentru ACASA, Radu pregătea un dans contemporan pentru un caz umanitar din cadrul emisiunii. Concurent în sezonul trecut al emisiunii “Dansez pentru tine”, el își dorea foarte mult să revină în ringul visurilor.

”Am început repetițiile săptămâna trecută, iar duminică am forțat mai mult nota. Fiind vorba despre un dans contemporan, foarte frumos, dar complex și cu multe prize am încercat să facem ceva spectaculos și ghinionul a făcut ca la un moment dat să simt o arsură puternică la cot. Am continuat repetițiile în ciuda durerii, dar marți deja aveam cotul umflat. Coregrafa noastră, Doina Botiș m-a trimis imediat la medic, iar diagonosticul a fost entezită cu inflamație a tendonului și ligamentului. Astfel că ieri am plecat de la spitalul Municipal cu recomandarea : repaus total între 4 și 7 zile astfel că din păcate nu voi mai putea dansa în ediția de vineri a emisiunii Dansez pentru tine”, povestește Radu Vâlcan.

1800 2
loading...
2 Comentează știrea

Lasă un comentariu

*

*

 • sorin
  21 April 2010 at 14:10 -

  super babalau radu
  se da numai la batrane. l-au dat afara de la prima tv

 • corina
  21 April 2010 at 14:13 -

  sper sa joace mai bine decat prezinta. nu stie sa citesca dupa prompter. e varza