Breaking news

A murit fiica lui Whitney Houston. Bobbi Kristina Brown avea doar 22 de ani

loading...

Bobbi Kristina Brown, fiica celebrei şi regretatei cântăreţe Whitney Houston şi a artistului Bobby Brown, a murit, duminică, la vârsta de 22 de ani.

whitney-houston-bobbi-kristina-brownFiica lui Whithney Houston a decedat duminică noapte în Centrul de îngrijire din Atlanta unde fusese internată pe 24 iunie 2015.

Bobbi Kristina Brown a murit duminică, 26 Iulie 2015, înconjurată de familia sa, găsindu-şi în sfârşit liniştea în braţele Domnului. Dorim încă o dată să le mulţumim tuturor pentru iubirea şi susţinerea imensă oferite în aceste ultime luni”, a anunţat Kristen Foster.

Bobbi Kristina Brown a avut o moarte similară cu a mamei sale. Tânăra a fost găsită pe 31 ianuarie 2015 într-o cadă cu apă în stare de inconştienţă.

Bobbi Kristina fusese plasată în comă indusă, iar unii dintre membrii familiei sale susţineau că medicii au diagnosticat-o ulterior cu leziuni cerebrale ireversibile.

Bobbi Kristina Brown era singurul copil al celebrei cântăreţe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorţat în 2007.

Bobbi Kristina a devenit cunoscută publicului american la jumătatea anilor 2000, graţie reality show-ului “Being Bobby Brown”, în care a apărut adeseori alături de părinţii ei.

Whitney Houston şi fiica ei au cântat împreună la televiziunea naţională americană în 2009. Cu acea ocazie, ele au interpretat împreună piesa “My Love Is Your Love”, în Central Park din New York, într-o ediţie specială a emisiunii “Good Morning America”, difuzată de televiziunea ABC.
Bobbi Kristina era foarte apropiată de mama ei, iar decesul acesteia a reprezentat o veritabilă tragedie pentru ea.

Whitney Houston a fost găsită moartă în 2012, în cada hotelului Beverly Hilton Hotel.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata