Breaking news

A avut sau nu Bijou chiloți pe ea când a apărut în direct la TVR 1? – VIDEO

loading...

Televiziunea Română se află în centrul unui scandal monstru, după ce la extragerea de joia trecută a Loteriei Române, cântăreața Bijou ar fi venit fără lenjerie intimă, lucru care s-a văzut și la tv.

bijou la tvr 1Extragerile Loteriei Române de joi se pare că au fost relansate cu ajutorul cântăreței Bijou care și-a arătat întregii națiuni faptul că nu are chiloți pe ea.

Bijou, cântăreața din Bacău ce vrea să cucerească muzica românească prin talent, s-a făcut remarcată la o oră de maximă audiență, în direct pe postul național de televiziune, cu o rochiţă decoltată la bază, cu fermoarul tras până sus, sub care se observa că tânăra nu purta chiloţi.

Artista şi-a etalat zona intimă pe televiziunea naţională, la oră de maximă audienţă, fără nicio jenă și reținere.

Prima reacție a cântăreței după izbucnirea scandalului a fost că a fost filmată dintr-un unghi în care  sugera că nu ar avea chiloți, dar că defapt ea purta lenjerie intimă.

Însă, dacă privim cu atenție fotografiile, vedem cu ochiul liber că nici urmă de chiloți. Poate doar dacă ar fi avut lenjerie intimă culoare pielii și extrem de subțiri

Și ca să toarne gaz pe foc, Bijou a declarat pentru ziarul Click, faptul că: în general nu-mi place să dorm fără chiloţi. Am o mulţime.

Deschizând din nou cutia pandorei cu  scandalul de joia trecută de la extragerea loto, lăsând să se înțeleagă că nu purta lenjerie intimă. Dacă lucrurile se confirmă, atunci artista a premeditat toul, doar de dragul publicității și promovării mediatice.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata