Breaking news

Loredana caută chitarist pentru trupa ei

loading...

lore8Loredana Groza caută un nou chitarist pentru trupa ei. Planurile de viitor ale cântăreței sunt mari: un concert la Sala Palatului cu scop caritabil-strângere de fonduri pentru sinistrații din Haiti, o serie de concerte internaționale care debutează cu un show în Belgia și multe spectacole în țară. Pentru toate aceste evenimente Loredana are nevoie de profesioniști. “Caut un chitarist care să fie deschis și versatil, creativ dar și un muzician adevărat.  Caut un om pentru cea mai bună slujbă pe care un chitarist o poate obține, în acest moment, în România”, spune cântăreața.

Loredana este pregătită să faca un casting serios și să găsească cel mai bun chitarist care să se alăture trupei ei. “Nu am preferințe, caut cel mai bun băiat sau cea mai bună fată, care să știe să cânte punk, hard&heavy metal. Limita de vârstă este de 35 de ani iar cv-urile și demo-urile pot fi trimise pe adresa: castingloredana@yahoo.com. După 12 concerte doar în ianuarie 2010 așteptam un baiăt sau o fată care să ne convingă că merită rolul”, mărturisește Loredana

loading...
1 Comentariu
  1. Gigi spune

    HI! DACA MAI E VALABIL ANUNTUL, CONTACTEAZA’MA,TE ROG,LA 0729 277 599/P.S.! DACA TE INTERESEAZA, AM REORCHESTRAT F. MULTE PIESE,COVER JAZZ TRANSPUNINDU-LE IN STYLL , SMOOTH-JAZZ! BEST REGARDS!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata