Breaking news

300.000 de euro primește Simona Halep ca să facă reclamă la Vodafone alături de mama ei

loading...
0 23

Simona Halep va încasa 300.000 de euro pe an de la Vodafone, pentru că a acceptat să facă reclamă la compania de telefonie mobilă, în România, alături de mama ei.

simona halep reclama vodafoneLa patru luni de când a semnat un contract de 300.000 de euro pentru a fi imaginea Dedeman în România, Halep mai bifează încă un contract de publicitate în România, pe final de 2014. Simona Halep, numărul trei mondial în tenisul feminin, joacă alături de mama ei, într-un spot publicitar pentru Vodafone România. Simona este invitata specială a bunicilor Marcela şi Tanti Ani la masă.

În spotul publicitar, Tania Halep, mama sportivei, a aflat de ideea bunicilor de a găti şi s-a înscris în aplicaţia de pe facebook “Bunici de duminică”.

Două zile au durat filmările la sportul publicitar, iar cea mai mare parte a acestora a avut loc chiar în apartamentul celor două bunici care apar la început în “film” – Tanti Ani şi Marcela.

Simona Halep a semnat o colaborare cu Vodafone pe cel puţin doi ani, cu o valoare anuală de 300.000 de euro.

Este cel de-al patrulea sponsor pe care românca îl are în 2014, după, Adidas, Wilson și Dedeman. Românca este însă mic copil pe lângă Williams și Sharapova

Serena Williams încasează numai de la primii patru sponsori, Nike, Wilsion, Gatorade şi OPI, nu mai puţin de 12 milioane de dolari. Williams are opt sponsori principali. Maria Şarapova reprezintă imaginea a şase mari companii internaţionale, Nike, Head, Samsung, Tag Heuer, Evian şi Porsche. Valoarea contractelor depăşeşte 20 de milioane de dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata