Breaking news

24% dintre românce și-ar dori o aventură cu Mircea Badea.

loading...

Conform unui studiu realizat de kudika.ro, 24% dintre femeile din România, sunt gata oricând să renunţe la partenerii actuali pentru o aventură cu Mircea Badea.

mircea_badeaFemeile din România uită de fidelitate faţă de partenerul de viaţă când vine vorba de o aventură cu o vedetă. Potrivit unui sondaj de opinie realizat în perioada 15-26 martie, româncele sunt dispuse oricând să îşi înşele partenerii dacă vedeta preferată le apare în cale. Sondajul a fost realizat de kudika.ro pe un eşantion de 6.678 de femei, dintre care 3.678 au răspuns online şi 3.000 în stradă.

Conform studiului privind preferinţele femeilor din România în materie de vedete, 63% dintre respondenţi nu ar sta pe gânduri să îşi înşele partenerul cu o vedetă, dacă i s-ar ivi ocazia, în timp ce restul au declarat ca „în niciun caz” nu şi-ar înşela soţul sau iubitul. Cele mai multe dintre femeile chestionate (36%) au declarat că şi-ar înşela partenerul cu Hugh Jackman. Pe locul doi în preferinţele româncelor se află Mircea Badea, pentru care 24% dintre respondenţi ar cădea în păcat. El este urmat de Leonardo diCaprio (17%), Adrian Mutu (14%) şi Ştefan Bănică (9%).

Majoritatea persoanelor intervievate s-au declarat dispuse să facă un copil cu o vedetă dacă aceasta i-ar cere. Si aici tot Hugh Jackman a intrunit cele mai multe voturi: 34% ar face un copil cu Hugh Jackman, 23% cu David Beckham şi 19% cu Mircea Badea. Pe lista vedetelor cu care româncele ar dori să aibă un copil se află şi Radu Vâlcan sau Leonardo diCaprio.

Mircea Badea a primit distincţia de „cel mai sexy star TV” în 2008 şi este considerat una dintre cele mai influente vedete TV din România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata