Breaking news

10 zile până la Liberty Parade 2010

loading...

Au mai rămas doar 10 zile până la petrecerea anului!!Pe 24 iulie, Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance al anului, încinge atmosfera pe malul mării. Peste 60.000 de viberi sunt aşteptaţi să ia parte la 16 ore show, de muzică electronică şi dans continuu la evenimentul care a devenit o tradiţie printre românii din toată ţara.

Copy of poza 3 caravana lp 2009Caravana Liberty Parade, compusă din 3 camioane descoperite în care DJ-ii mixează live, va parcurge, începând cu ora 16.00, traseul prin staţiuni, unde i se vor alătura mii de oameni. Camioanele pline de viberi vor porni din Olimp şi vor ajunge pe seară la Liberty Parade Arena, plajă dintre Venus şi Saturn unde este amplasată scena.

Ajunşi acolo, petrecăreţii costumaţi cât mai original şi colorat, cu fluiere, ochelari de soare şi peruci vor intra într-o lume a sunetului, unde zeci de mii de wati se completează în mod perfect cu imaginile video de pe ecranele uriaşe, laserele şi dansatorii care se unduiesc în bătaia brizei.

Liberty Parade 2010 aduce fanilor muzicii dance o prezenţă specială pe scenă. Este vorba de cei 3 DJ britanici care alcătuiesc Above&Beyond, numărul 4 mondial în clasamentul realizat de publicaţia DJ Mag, cea mai înaltă poziţie ocupată de nişte britanici în acest top.

Cel mai faimos trio trance din lume este alcătuit din Tony Mc Guiness, Jono Grant şi Paavo Siljamaki. Cei trei sunt DJ, producători şi compozitori, iar show-urile lor fac să vibreze orice petrecere. Una dintre cele mai mari realizări ale Above&Beyond a fost spectacolul pe care l-au dat la Rio de Janeiro în noaptea de Revelion 2007, când au fost ascultaţi de un milion de oameni veniţi să sărbătorească trecerea dintre ani.

Alături de invitaţii de main, DJ-ii Vibe FM Optick, DJ Andi, Vali Bărbulescu, Vika Jigulina, Liviu Hodor, NTFO, Bogdan Popoviciu, DJ Dark, Christian Green, Mihai Popoviciu, Snatt & Vix, Lucian Bărbulescu, Paul Damixie, Carlos & Jacs şi DJ Elf alcătuiesc line-up-ul de anul acesta.

Până pe 24 iulie, viberii adevăraţi pot intra în atmosfera Liberty Parade ascultând imnul oficial de anul acesta, “Free Your Mind”- Vibers feat. Connect-R.

loading...
2 Comentarii
 1. Victor spune

  O sa merg si eu cu iubita mea, am fost si anul trecut. E super distractie si muzica buna.

 2. Manager League spune

  http://www.managerleague.com/index.pl?ref=348455

  cel mai tare manager online …incearca si tu iti faci o echipa (dinamo ,steaua,real..etc)
  si promovezi cu ea…
  Peste 40 000 de echipe , 6 divizii pe fiecare tara , o etapa la 12 ore intr-un campionat exceptional de fotbal management.
  …Te inscri si joci gratis. JOIN!!!

  http://www.managerleague.com/index.pl?ref=348455

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata