Breaking news

William Kennewell a rămas fără dinți în gură după ce a băut opt ani cola

loading...

Australianul William Kennewell, în vârstă de doar 25 de ani, s-a nenorocit pe viață din cauza dependenței de celebra băutură răcoritoare, Cola.

William KennewellEste dulce, plăcută la gust, revigorantă și răcoritoare, atunci când o iei din frigider, însă băută în exces, te îmbolnăvește și chiar te lasă fără dinții din gură.

William Kennewell, un australian în vârstă de 25 de ani, va suporta toată viața consecințele dependenței sale de Cola.

Acesta a rămas fără dinţii din gură şi s-a îmbolnăvit de septicemie, fiind nevoit acum să poarte pentru tot restul vieții sale, proteză.

Totul a început cu faptul că nu am fost un mare fan al apei şi, lucrând în industria hotelieră, am avut uşor acces la Coca-Cola. Pentru că dinţii mei se aflau într-un stadiu de degradare atât de avansat, mi s-a otrăvit sângele şi m-am îmbolnăvit. Obişnuiam să beau în fiecare zi între şase şi opt litri de băuturi răcoritoare, mai ales Cola şi aşa am rămas cu doar 13 dinţi, dar şi ei au fost scoşi”, a spus William Kennewell.

Mai pe românește, Cola este atât de nocivă pentru organism, încât are efect de acid sulfuric, topind până și dinții din gură.

Numeroase studii făcute de cercetători de-a lungul timpului au demonstrat faptul că băuturile carbogazoase, printre care și Cola, Pepsi Sprite sau Mountain Dew, pot topi chiar și șoareci.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata