Breaking news

Vedetele internaționale își mențin silueta cu o dietă pe bază de sushi

loading...

Mâncarea japoneză, preferată de starurile internaționale pentru a-și menține silueta de invidiat, devine populară și în rândurile românilor. Gustoasă, sățioasă și puțin calorică, mâncarea din Țara Soarelui Răsare, este savurată cu plăcere de români.

mancare japoneza - sushiE bine ştiut că cele mai cunoscute manechine din lume sunt plătite regeşte pentru modul în care arată, se mişcă şi se îngrijesc însă puţină lume ştie că aceste femei cu trup de invidiat fac sacrificii enorme pentru a fii la înălţime!

Unul dintre aceste sacrificii, şi cel mai mare poate este faptul că niciodată nu şi permit un adevărat festin culinar care să includă carne, brânzeturi, legume, deşert .. la aceeaşi masă !

Nu-i o tragedie ar putea spune unii însă încercaţi numai câteva zile o dietă strictă şi veţi vedea cât de repede cedaţi în faţă tentaţiilor culinare !

Pentru aceste femei cu talie de viespe să mănânce puţin şi sanatoas a devenit un mod de viaţă pe care l respectă cu sfinţenie şi singurul lor răsfăţ gastronomic este sushi!

Aceste preparate japoneze cu puţine calorii sunt ideale în menţinerea unei siluete svelte şi mai mult decât atât oferă şi necesarul de energie zilnică pentru a putea face faţă cu brio unui program încărcat şi stresant!

Nu doar manechinele celebre adoră sushi ci şi vedetele din întreagă lume şi asta deoarece sushi a devenit un “must taste ” sau “must eat ” al acestui secol!

La restaurant, acasă, la petreceri, la nunţi rafinate, la plajă chiar, sushi adună an de an milioane de fani!

Şi în România consumul de sushi a crescut surprinzător în ultimii ani astfel încât la Bucureşti s a deschis singură fabrică de sushi din Ţară!

Cu specialişti japonezi în laboratoare, My Sushi a reuşit să surprindă cu o varietate de produse delicioase: Sake sushi, Maguro sushi, wasabi tobiko maki, tekka avocado maki, cu care se delectează şi îndrăgitele noastre vedete!

Şi celebrul creator de modă Cătălin Botezatu iubeşte sushi iar pentru echipa sa de manechine recomandă întotdeauna micile specialităţi japoneze care nu îngraşă !

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata