Breaking news

Un medic a refuzat să trateze un pacient pe motiv că nu are asistentă

loading...

Un medic ORL-ist, de la o clinică privată din București, a refuzat să trateze un tânăr, pe motiv că nu are asistentă. Bărbatul, asigurat la clinica respectivă, avea programare și venise pentru a i se scoate un dop de ceară din ureche. 

medlife spital - orlBătaie de joc chiar și în sistemul privat de sănătate din România. Teodor Valentin Alexandru, medic ORL-ist la Clinica Med Life de pe Griviței, din București a refuzat cu nonșalanță să trateze un tânăr, pentru simplul fapt că nu are asistentă la cabinet.

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, angajat al companiei Teo, era asigurat de firmă la serviciile de sănătate private ale Med Life.

Bărbatul și-a făcut programare, a mers cu cardul de asigurat la Clinică, a așteptat 20 de minute, întrucât medicul a întârziat. Medicul a invitat pacientul în cabinet, l-a întrebat ce problemă are, s-a uitat sumar în ureche, după care i-a spus cu nonșalanță că nu poate să-i scoată dopul din ureche pentru că nu are asistentă medicală. Și l-a trimis acasă cu zâmbetul pe buze. Consultația plus discuția dintre medic și pacient, a durat doar cinci minute.

Pacientul a plecat de la clinica medicală privată, fără a i se rezolva problema medicală, uluit de refuzul medicului. Astfel că a fost nevoit să meargă la o altă clinică privată, la Sanador, unde a fost nevoit să plătească 180 de lei pentru a beneficia de îngrijiri medicale la ureche.

Procedura de scoatere a unui dop de ceară din ureche, este una uzuală, banală, obișnuită, care se face extrem de lejer, cu ajutorul unui irigator. Însă, medicul, comod și nepăsător a preferat să nu îți murdărească mâinlie chiar de la prima oră a zilei de sâmbătă.

Doctorul Teodor Valentin Alexandru, în vârstă de 64 de ani, deși angajat la o clinică privată, a rămas cu apucăturile și comportamentul unui medic comunist, lipsit de etică profesională și de bun simț.

loading...
2 Comentarii
  1. Adriana spune

    Din pacate vad aceste apucaturi le are de vrei 5 ani si ceva de cand activeaza la Medlife. Dar cine sa il dea afara de dl profesor universitar??? Este la fel de superficial, isi bate joc de timpul pacientului care se invoieste de la servici sa isi rezolve o problema de santate, plateste niste bani la abonament, plus suferinta…are obiceiul sa se rasteasca la pacient ca si cum in fata lui sta un aurolac de pe strada…

  2. Mihai spune

    Subscriu la tot ceea ce s spune despre Valentin Theodor in acest articol.
    Domnule , inaint sa fiti doctor trebuie sa fiti OM !
    Valentin Teodor este primata nu OM , un comunist jegos si infect cu aere de superioritate si pretentii de prof universitar. Este o NULITATE si ca OM si ca MEDIC !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata