Breaking news

Ultima fiță:silicoanele pentru bărbații care vor pectorali proeminenți

loading...
Dacă vrei să ai pectorali proeminenți rapid și nu ai timp și chef să tragi de fiare la sală, chirurgii esteticieni își sar în ajutor. Implantul cu silicon este varianta ce-a mai rapidă să îți mărești pectoralii.

barbatPentru cei prea leneşi să meargă la sală, medicii esteticieni au o soluţie care ţine, însă, de bisturiu. Recent, în România a fost realizată o intervenţie, des utilizată în străinătate, şi anume implantul de pectoral. Beneficiarul pieptului bine lucrat a fost un bărbat de 34 de ani, din Bucureşti.

Intervenţia chirurgicală durează 60 de minute şi are ca scop crearea unui aspect “sculptat”, tonifiat al torsului, fără ca pacientul să fie nevoit să meargă la sală sau să facă şedinţe nesfârşite de abdomene. “În cazul în care un bărbat doreşte să facă muşchi fără efort, soluţia este simplă. Se aplică un implant de pectoral, cu o formă particulară şi diferită faţă de cele concepute pentru sânii femeilor”, spune dr. Călin Doboş, medic chirurg estetician. În urma unei intervenţii estetice de o oră, forma pieptului bărbatului devine mai spectaculoasă, iar şansele de a deveni mai atrăgător pentru sexul opus cresc, este de părere medicul estetician.

Intervenţia costă 3. 000 de euro şi include toate serviciile medicale: implantul, corsetul, controalele periodice, pansamentele şi internarea. “Este vorba despre un cost similar unei intervenţii de mărire a sânilor în cazul femeilor. Implanturile folosite sunt pe bază de silicon deoarece sunt mai naturale la atingere şi au geluri coezive de înaltă calitate”, spune dr. Doboş. Pacientul îşi revine în maximum patru zile, dar timp de două luni este interzis sportul, mai ales exerciţiile care pun presiune asupra zonei pectorale.

loading...
1 Comentariu
  1. Tratament naturist spune

    mai da asta e prea de tot 🙂 , e interesant cu ce idei mai vine si tehnologia asta, dar sincer nu prea cred ca o sa apeleze multi barbati la silicoane…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata