Breaking news

Patru medici demiși la spitalul CF2

loading...

Directorul și  patru medici coordonatori pe specialităţile Medicină internă, Urologie, Obstetrică-ginecologie şi ATI din cadrul Spitalului CF 2 au fost demişi, în urma scandalului de săptămâna trecută.

ORTOPEDIE - PROTEZAScandalul de săptămâna trecută când două femei au ajuns în comă, la scurt timp după o intervenție chirurgicală minoră, se lasă cu demisii pe bandă rulantă în cadrul spitatului CF2 din București. Pe lângă directorul spitalului, azi alți trei medici au fost demiși. Cei trei medici erau coordonatori cu delegaţie, a adăugat sursa citată. Tot luni a fost demis şeful Secţiei de obstetrică-ginecologie a Spitalului CF 2, Cristian Gherasie.

Deciziile de demitere au fost luate după ce prim-solista Teatrului Naţional de Operetă “Ion Dacian” Amelia Antoniu (36 de ani) şi Alice Roxana Preda (35 de ani) au fost duse de la Spitalul CF 2 la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), marţi noapte, în stare foarte gravă, cu probleme respiratorii. Cele două au făcut şoc septic în urma unor intervenţii chirurgicale minore la care au fost supuse în unitatea sanitară a Ministerului Transporturilor.

Starea Ameliei Anton s-a ameliorat, ea respirând fără aparate de 24 de ore, dar a celeilalte paciente este încă gravă, femeia fiind în şoc toxico-septic.

Ministerul Sănătăţii (MS) efectuează o anchetă la Spitalul CF2, iar secţiile de ginecologie, neonatologie şi blocul operator au fost închise încă de vineri.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata