Breaking news

Tonul, izvor de sănătate pentru organism

loading...

Maeştrii bucătari din toată lumea, medici nutriţionişti şi medici cercetători de pretutindeni au ajuns la aceeaşi concluzie: tonul este un aliment care trebuie să facă parte obligatoriu dintr o dietă sănătoasă deoarece are puţine calorii, proteine de înalta calitate şi grăsimi ,,bune” de formă acizilor graşi Omega-3.

tonTonul conţine acid palmitic care după cum spun medicii cercetători este un acid gras ce creşte colesterolul însă pe de altă parte este anihilat de acidul oleic mononesaturat din ton şi astfel, din fericire, colesterolul este menţinut în limitele normale.

Mai mult decât atât, tonul are un procent mare de acizi graşi polinesaturati care reduc procesele antiinflamatorii şi antiaterosclerotice din corp şi deci împiedică depunerea de grăsimi pe vasele sanguine.

Indiferent de specie – fie că este ton roşu, ton alb sau ton cu aripioare galbene – important este că toate au carnea bogată în macro şi micronutrienti foarte buni pentru sănătate.

Sushi cu ton poate fi cea mai bună alegere atunci când vorbim de o cură de slăbire, la fel şi supă de ton şi legume care are un conţinut caloric scăzut şi este chiar foarte gustoasă.

”Sushi cu ton este un adevărat deliciu culinar şi oricine iubeşte peştele, se va îndrăgosti cu siguranţă de sushi cu ton. Există foarte multe variante de sushi cu ton astfel încât oricine îşi poate găsi ruloul preferat”, afirmă specialiştii japonezi MySushi.

Despre sushi e bine ştiut faptul că este unul dintre cele mai sănătoase şi delicioase preparate japoneze, pe care dacă îl consumăm în mod frecvent ne ajută să ne păstrăm un corp sănătos şi suplu.

Ajută la îmbunătăţirea metabolimului şi a digestiei şi poate fi uşor de preparat chiar şi acasă.

MySushi

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata