Breaking news

Spitalul SANCONFIND din Câmpina a tratat în 2017 peste 45.000 de pacienţi

loading...

Sanconfind, singurul spital privat din Prahova, cu departamente de recuperare și balneoterapie, imagistică, laborator de analize, maternitate, dermato-venerologie, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, endocrinologie, cardiologie, diabet, pediatrie şi secţie „spitalizare de zi”, a tratat în 2017 peste 45,000 de pacienţi.

45.000 de pacienţi au folosit serviciile medicale oferite în 2017 de Spitalul SANCONFIND din Câmpina. Având la bază o investiţie de aproximativ 22 mil. euro, SANCONFIND este cel mai mare spital privat din Prahova. Pacienţii vin din 3 zone geografice distincte: Câmpina, Ploieşti şi, deşi la o distanţă de peste 100 km, Bucureşti.

Potrivit antreprenorului câmpinean Ioan Simion, începând cu trimestrul I din 2018, la SANCONFIND va funcţiona şi secţia de „spitalizare de zi” pentru pacienţii care au nevoie de intervenţii minore. Până la jumătatea anului, vor fi date în funcţiune şi etajele 3 şi 4 ale spitalului.

Am depus la Ministerul Sănătăţii cererea pentru aprobarea spitalizării de zi pentru chirurgie şi interne. Un etaj întreg va fi dedicat spitalizării de zi, în care un pacient vine, este consultat, i se face o mică intervenţie şi seara pleacă acasă. Casa de asigurări plăteşte mai bine aceste categorii de servicii medicale, iar pacienţii sunt foarte interesaţi”, a declarat Ioan Simion.

Suprafaţa spitalului este de 11.000 mp şi este dotat cu 90 de paturi, dintre care 20 în secţia de obstetrică-ginecologie. La nivel de personal, spitalul are 230 de angajaţi, dintre care 22 sunt medici angajaţi „full time”.

La maternitatea Sanconfind o naştere are cele mai mici preţuri din România

De la începutul anului 2017, în cadrul spitalului funcționează secția de obstetrică-ginecologie, cea mai modernă din Prahova. La maternitatea SANCONFIND au venit pe lume, anul trecut, peste 50 de copii. Cea mai ieftină naștere, cu 3 zile de spitalizare, costă 3.200 lei.

În prezent, SANCONFIND este cel mai mare spital privat din zona Prahova, cu departamente de recuperare și balneoterapie, imagistică, laborator de analize, maternitate, dermato-venerologie, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, endocrinologie, cardiologie, diabet, pediatrie iar de anul acesta va fi inaugurată şi secţia „spitalizare de zi”.

Referindu-se la următoarele investiţii în spital, antreprenorul spune că îşi doreşte să finalizeze lucrările în semestrul I iar apoi să se concentreze mai mult pe eficientizarea activităţii.

Spitalul Sanconfind a început să funcţioneze din 2015 şi, alături de DentActiv (clinică stomatologică), Agroserv şi Confind Câmpina, face parte din grupul Confind deţinut de omul de afaceri câmpinean Ioan Simion.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata