Breaking news

Sperma îți curăță, albește și întărește dinții

loading...

Sperma întărește, albește și combate cariile, datorită mineralelor pe care le conține, precum zincul și calciul. Acesta este rezultatul testelor făcute de specialiști în medicină, în baza cărora, sexologii recomandă practicarea sexului oral dar cu parteneri stabili, soți, iubiți.

stomatologSperma te poate scăpa de o vizită la stomatolog întrucât are efecte nebănuite asupra danturii.

În timp ce pudicii consideră înghițirea spermei în timpul sexului oral drept un lucru ”scârbos, ”murdar”, medicii spun că este un lucru benefic pentru organism, cu multiple avantaje care derivă din compoziția chimică a spermei.

Dacă treci peste inhibiții și prejudecăți, înghițirea spermei îți poate produce plăceri nebănuite dar și de beneficii care îţi pot face viaţa mai uşoară.

Dacă dorești să te ”înfrupți” din sperma partenerului de sex, ai grijă ca acesta să fie perfect sănătos și cu analizele la zi.

Nu doar femeile sunt curioase să guste sperma, ci și bărbații. Curiozitatea îi împinge pe unii bărbați heterosexuali, să-și facă autofelație pentru a-și putea gusta sperma.

Sperma este un cocktail de substanţe nutritive, care îţi aduc o mulţime de beneficii.

Iată de ce este recomandat să înghiți sperma în timpul sexului oral:

Sperma te hrănește nutritiv întrucât reprezintă o sursă naturală de proteine, vitamine, minerale, seleniu, glicoproteine, testosteron, spermidine, fructoză, zinc, vitamina C şi B12.

Sperma reduce presiunea sângelui în organism. Un studiu recent a stabilit că femeile care înghit sperma partenerului îşi menţin fluxul sanguin în limite normale. Sperma le fereşte pe femeile însărcinate de toxina gravidică, care poate duce chiar la comă şi moartea mamei şi a copilului.

Sperma are efect anti-îmbătrânire şi mulţi producători de cosmetice adaugă lichid seminal în compoziţia produselor fabricate, tocmai datorită uimitoarelor asupra pielii. Spermidina încetineşte procesul de îmbătrânire, iar specialiştii susţin că ajută la regenerarea celulelor pielii.

Sperma are un efect antidepresiv. Femeile care înghit sperma se bucură de beneficiile substanţelor nutritive şi îşi micşorează riscul apariţiei depresiei. Numai că riști să devii dependentă de substanţele conţinute de lichidul seminal.

Sperma întărește sistemul imunitar. Printre beneficiile substanţelor amintite se numără şi fortificarea sistemului imunitar, întreţinerea ţesuturilor, a muşchilor și albirea dinților.

Îți albești dinții cu ajutorul spermei. Pe lângă plăcerea sexuală pe care le-o poate provoca, atât lor cât și bărbaților, sexul oral are efect benefic asupra danturii. Sperma întărește, albește și combate cariile, datorită mineralelor pe care le conține, precum zincul și calciul.

Unele persoane pot fi alergice la spermă, sau refuză să înghită întrucât le provoacă vomă din cauza motivelor psihologice sau pentru că găsesc gustul sau consistentă materialului seminal de nesuportat.

Medicii recomandă ca înghiţirea spermei să fie făcută doar cu un partener stabil, pe care-l cunoști bine și care are analizele la zi. Pentru a evita să te îmbolnăvești de boli cu transmitere sexuală cum sunt chlamydia, sifilisul, gonoreea, herpesul, HPV, sau să contractezi virusul HIV.

Unele dintre femei consideră că a face sex oral unui bărbat reprezintă o umilință maximă întrucât trebuie să îngenuncheze în fața acestuia, și astfel egalitatea între parteneri dispare iar bărbatul își etalează supremația și superioritatea față de sexul slab.

Un alt motiv de refuz al sexului oral este gustul penisului. Unele femei spun că nu le place gustul organului sexual. Însă această problemă se poate rezolva printr-o igienă impecabilă a bărbatului cât și mici trucuri aromate.

Este de ajuns ca bărbatul să miroasă frumos, să se parfumeze, iar femeia să  țină în gură o bomboană mentolată, iar problema cu gustul penisului, este rezolvată.

Pentru că efectele benefice ale sexului oral sunt recunoscute de specialiști, în lume se organizează chiar și cursuri de sexologie unde femeile învață cum să facă sex oral ca la carte, bărbaților.

S-a constatat că persoanele care fac sex cel puțin odată pe săptămână au un nivel crescut de imunoglobulină, care apără organismul de boli grave.

Sexul mai combate febra, previne maladia Alzheimer, datorită estrogenului, reduce riscul de infarct și te ajută să pierzi în greutate.

Bărbații sunt feriți de cancer la prostată dacă ejaculează de cel puțin trei ori pe săptămână iar femeile își reduc riscul de a face cancer la sân dacă fac sex regulat.

Scade riscul de cancer la sân, pentru că femeile satisfăcute sexual au şanse mai mici să dezvolte noduli mamari.

Persoanele care fac sex de cel puțin două ori pe săptămână trăiesc mai mult, îmbătrânesc mai încet și au un somn mai plăcut.

În 26 de ani de democrație, românii au devenit mai deschiși și la discuțiile ce implică sexualitatea.

Sexologii spun că sexul trebuie promovat ca o modalitate de comunicare, acceptare, ca o nevoie de a oferi şi de a primi în acelaşi timp, în egală măsură.

Studiile recente arată că în ultimii ani, românii au devenit mult mai dezinhibaţi în ceea ce priveşte consultarea specialiştilor sexologi, a psihologilor sau a medicilor în legătură cu problemele sexuale.

loading...
1 Comentariu
  1. Raul spune

    Da e foarte placuta la gust,mii-am gustat-o si eu din curiozitate de foarte multe ori,are gust dulce-acrisor-sarat,dar nu cred ca as putea sa-i sug penisul altui barbat si sa-i inghit sperma,daca e adevarat ce scrie in acest articol este foarte bine sa ingitim sperma chiar si noi barbatii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata