Breaking news

Soursop sau Guanabana, fructul revoluţionar care vindecă oamenii de cancer

loading...

Vindecarea bolnavilor de cancer vine de la o plantă miraculoasă numită Soursop sau Guanabana. Este vorba despre un fruct revoluţionar şi necunoscut încă pe piaţa medicinală a lumii.

guanaba fructGustul acestui fruct este plăcut. Cel puţin aşa spun cei ce l-au încercat. Copacul soursop este mic, sub forma unui arbust şi nu este foarte pretenţios. Gustul fructului este unul plăcut.

Calitatea miraculoasă a acestuia se datorează efectelor sale anti-cancerigene.

Cercetările au demonstrat că fructul are şi puternice proprietăţi ca agent anti-microbian, având impact în faţa infecţiilor bacteriene, reglează tensiunea arterială, este antidepresiv, combate stresul şi tulburările nervoase.

Unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume a efectuat mai mult de 20 de teste de laborator prin 1970 şi a ajuns la concluzia că Soursop distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar şi pancreas.

Testele au stabilit că efectul fructului nu afectează celulele sănătoase. Astfel că vindecarea bolnavilor de cancer devine posibilă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata