Breaking news

Soprana Amelia Antoniu a ieșit din comă

loading...

Amelia Antoniu, prim-solista Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian” și-a revenit din  comă.

5Soţul sopranei Amelia Antoniu a declarat că Amelia a reuşit să comunice, prin scris, şi a spus că îi este foame şi sete. “Acum ea vede, dar nu poate, încă, să vorbească”, a mai spus avocatul Antoniu. Soţul Ameliei şi mama ei se roagă în biserica din curtea Spitalului Universitar. Colegii Ameliei Antoniu, de la casieră, până la directorul Operetei, vin în continuu, la spital, pentru a afla veşti şi a o susţine pe artistă.

Din păcate, Alice Preda, cealaltă pacientă care se luptă cu moartea, nu dă semne de revenire. Mama Alicei a declarat că trebuie începută o campanie publică împotriva actelor irsponsabile care se petrec în sistemul medical şi care au cele mai dramatice consecinţe.

Artista, Amelia Antoniu, în vârstă de 36 de ani, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de cauterizare a unei răni pe colul uterin. Intervenţia ar fi trebuit să fie una de rutină, după cum l-au informat medicii pe soţul artistei, Niculae Gamenţ-Antoniu. După operaţie, Amelia Antoniu, a fost transferată la secţia de Terapie Intensivă a spitalului, unde a contractat o infecţie intraspitalicească care a dus-o în comă pe artistă.

Directorul Spitalului CFR 2, a fost demis în cursul zilei de ieri de către Ministrul Transporturilor Radu Berceanu, în timp ce Ministerul Sănătății a dispus închiderea secției de ginecologie și a blocului operator, până la finalizarea anchetei în spital.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata